Politica sulla riservatezza

Tko smo mi

Zavar d.o.o.

OIB : 37257346145
Adresa: Ulica Dragutina Tadijanovića, 51000, Rijeka
Telefon: +385 51 628 160

Adresa naše web-stranice je: https://www.zavar.hr.

Upiti

Kada posjetitelji napišu upit na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen poslužitelju e-pošte kako bismo provjerili koristite li ga.

Medij

Ako prenesete sliku putem forme na web-stranici, trebali biste izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika s web-stranice.

Kolačići

Ako napišete upit na našoj web-stranici, možete odabrati spremanje imena, adrese e-pošte i web-stranice u kolačiće. To vam olakšava ponovno slanje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

S kime dijelimo vaše podatke

Moguće je da prilikom posjete stranice, putem ugrađenih sadržaja podijelimo Vaše podatke s poslužiteljima dodatnih sadržaja.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako pošaljete upit, upit i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo pravovaljajuće reagirati i ispunjavati funkcije našeg poslovanja, te da Vama u budućnosti pružimo kvalitetnu uslugu.

Koja prava imate nad svojim podacima

Možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gdje šaljemo vaše podatke

Vaše podatke koristimo za internu upotrebu prilikom obrade zahtjeva i odgovaranja na upite.

it_ITItalian